Πρόσφατες Αναρτήσεις:

Grab the widget  Get Widgets

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Τέλος Εποχής!

Με μια λιτή ανακοίνωση στο facebook και στην πρώτη σελίδα των αντίστοιχων περιοδικών, η Νέα Ακτίνα ανακοίνωσε το κλείσιμο  των περιοδικών της (Μίκυ Μάους, Κλασσικά, Κόμιξ, κ.λ.π.).

Για πρώτη φορά μετά το 1966, οπότε και η οικογένεια Τερζόπουλου άρχισε την έκδοση του ιστορικού περιοδικού Μίκυ Μάους, οι Έλληνες φίλοι (μικροί και μεγάλοι) του Μίκυ, του Ντόναλντ και της παρέας τους δεν θα μπορούν να βρουν τις ιστορίες τους στα περίπτερα. Το σχόλιο που άφησε ένας φίλος στην ιστοσελίδα του περιοδικού Κόμιξ στο facebook με εκφράζει απόλυτα:

"Νομίζω στα 4 χρόνια κρίσης πρέπει να ήταν και η είδηση που χτύπησε καρδιά κατευθείαν περισσότερο από κάθε άλλη. Γιατί λες οκ, ένας λαός που ψήφιζε ΣΚΑΤΑ για δεκαετίες ας φάει σκατά τώρα. Αλλά ο Μίκυ? Ο Μίκυ???"

Ήμουν κι εγώ ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες που έμαθαν να διαβάζουν μέσα από τις σελίδες του εβδομαδιαίου Μίκυ, που ταξίδεψαν σε όλα τα μέρη του κόσμου μέσα από το πενάκι του Καρλ Μπαρκς, του Ντον Ρόσα και των άλλων μεγάλων σχεδιαστών, που κάθε μήνα έτρεχαν στο περίπτερο για να αποκτήσουν το τελευταίο τεύχος του Κόμιξ και να ξεφύγουν λίγο από τη σκληρή καθημερινότητα... 

Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί μια λύση και θα ξαναδούμε παιδιά να τρέχουν στο περίπτερο της γειτονιάς για το επόμενο Μίκυ Μάους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου