Πρόσφατες Αναρτήσεις:

Grab the widget  Get Widgets

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

3ο Φυλλάδιο στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης Β Λυκείου

Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε το φυλλάδιο με τις λύσεις.


Φυλλάδιο3
Λύσεις

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Π.Μπουμπούλη,
ελπίζω να θυμάστε μια''πατέντα'' που σας ειχα δείξει περυσι σχετικά με ενα πολύπλευρο.Ενώνοντας τισ γραμμές μεταξύ των γωνιών και μεταξύ τους σε σχέση με τα μισά των πλευρών.Τότε είχα παρατηρήσει οτι δημιουργούνταν ομόκεντροι κύκλοι.Με βάση το μοντέλο της μαύρης τρυπας και των διαθλόμενων ακτινων ήθελα να ανακαλύψω ένα υφασμα που οτι βρισκονταν πισω του δεν θα βρίσκονταν.Χθές δημοσιεύτηκε στο Βήμα της Κυριακής στο τομέα του Βήμα Science σελ.5 κάτι πολύ σχετικό ως ταυτόσημο θα μπορούσα να πώ.Αν θα θέλατε να ρίξετε μια ματιά πειτε μου την άποψη σας!!!
Με εκτίμηση,
Σοφία Τράμπαρη.

TurambarGR είπε...

Σοφάκη, τι κάνεις? Όλα καλά στη Νίκαια? Ελπίζω να διάλεξες που τελικά θα πας.

Μόλις σήμερα πρόσεξα το μνμ σου. Σου είχα μιλήσει νομίζω γι αυτό ένα τέτοιο ύφασμα από πέρσι. Αυτό που εγώ τουλάχιστον ξέρω ότι αυτό το υλικό είναι τόσο τραχύ, που "παγιδεύει" τις ακτίνες φωτός πάνω του.

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά όλα!Τελικά αποφάσισα ως πρώτη επιλογή να δηλώσω για ηλεκτρολόγους,σε λιγους μήνες θα δουμε τι θα γινει.Θυμάμαι αυτό που είχατε πεί και μάλιστα έχω βρει κατι πολύ ενδιαφέρουσες ΄΄παρατηρήσεις΄΄.Ελπιζουμε να μας επισκεφτήτε.Καλή συνέχεια!

Δημοσίευση σχολίου